Környezetünk

TeSzedd 2016

teszedd 2016
Iskolánk ismét regisztrált a TeSzedd! ez évi akciójára! Mi pénteken (április 29-én) fogjuk Iskolánk környezetét és a Káposztásmegyer II. lakótelepet megtisztítani!
 

Mozdulj a klímáért!

homoktovis
Az akció hét alatt az alsósok "mérföldköveket" ragasztottak a gyűjtő füzetükbe és sokat beszélgettek Földünk megóvásáról! A 3.b osztály sok-sok rajzzal is készült, melyeket továbbítottunk az akció szervezőinek!
A felső tagozaton a 7. b osztály kiemelkedően szerepelt! Verseket írtak, közös fényképeket készítettek és még rajzaikkal is pályáztak az akció díjaira!
Az iskola szinte minden tanulója részt vett a közös feladatban, amely egy élő kép megalkotása volt!
Köszönöm, hogy aktívak voltatok! 
A felvételeket megnézhetitek a képre kattintva.
 

Mozdulj a klímáért 2015-ben is!

mozdulj15

BENEVEZTÜNK!! 
Nemsokára érkeznek a feladatok!
Részletekről a képre kattintva olvashatnak.
 

TeSzedd! 2014.május 9-11.

Már örömmel mondhatom,hogy hagyományainknak megfelelően Kati néni ez évben is regisztrált bennünket az országos szemétszedési akciójába. 
Iskolánk apraja-nagyja május 10-én "megszállta" a lakótelepet és az ügyes, szorgos kezeknek köszönhetően megtisztítottuk környezetünket a szeméttől!
Nagyon nagy megelégedéssel töltött el, hogy nem bántunk "kesztyűs kézzel" egyetlen eldobott dobozzal, sőt csikkel sem! Eltüntettük a nyomaikat is!  Bízom abban, hogy egyre többen tanuljuk meg értékelni szép iskolánkat, lakótelepünket és meg is őrizzük tisztaságuk!
A munkálatokról szóló képösszeállítást Pocsai Tamás és Harmat Kevin 7.b osztályos tanuló készítette!
Köszönjük az ő munkájukat is!
Rita néni
 

A Föld Napja

A nyertes...

Nyolc órakor a földtulajdonosok képviselői bevonultak zászlóikkal. Az első földbirtokos tanár, Adél néni rövid bevezetőjéből megtudhattuk, hogyan tett szert egy pink kaspós rozmaringra, ami rabul ejtette, és mi késztette arra, hogy a közösségi kertben ő is ágyást kérjen. Rövid helyzetképet Anna néni adott, amelyből megtudhattuk, hogy áll a 3.a búzája, mit ültettek az ötödikesek, mivel lehet gyorsabb fejlődésre bírni, /kizárólag természetes szerekkel/ a spenótot, vagy hogy a nyolcadikos fiúk már árulhatnák a retküket a piacon. Bemutattuk a kertlogó-pályázatra készült munkákat, majd kihirdettük a pályázat eredményét, a győztes:  Csák Gyula (3.b.) alkotása.

További képek itt:  és itt is

Bővebben: A Föld Napja

Nemzeti értékek és hungarikumok pályázat

Támogatók:

fm logo aranyhung bizott logo

Étlap

 
Ebédbefizetés. (regisztráció szükséges)
 
Ebéd lemondás: 06-1-233-3769
Legkésőbb előző nap 7.30- 8.00 óra között lehetséges.

microsof banner

Partneriskolai Program

Budapesti Fesztiválzenekar

fesztival zenekar

Próbalátogatás
Hangszerkóstoló
Koncertlátogatás kedvezményes áron
Pedagógus kávézó

fenntarto-page-001