Versenyek 2013-2014

Úszóbajnokság

2014. október 4-én rendezték meg a Halassy Olivér uszodában a kerületi iskolák alsós tanulóinak úszóbajnokságát. Minden évfolyamon fiú és lány futamok, a végén váltóversenyek voltak. Lelkes apukák és anyukák is megmutathatták úszótudásukat, a nap lezárásaként pedig a gyerekekkel együtt családi váltóban is versenyezhettek egymással. Fényképalbum: katt a képre.
uszoda1

Bővebben: Úszóbajnokság

7. Gyerek ARC kiállítás

Az idén 1700 pályaműből nyolcvanhármat választott ki a zsűri, ezeket óriásmolinóra nagyították. Köztük van Simai Luca és Pavlovsky Laura 3. b osztályos tanuló rajza is.
Tanáruk: Tolmácsi Klára
A kiállítás Június 29- ig tekinthető meg  a Millenárison.
 
simailuca3b PavlovskyLaura3b
 
 

A Titkos kert iskolai rajzpályázat eredménye

oklevel1cszselyke oriasplakat1

Elismerések

Iskolánk fejlesztő pedagógusa Péntekné Harrach Zsuzsa Sándor István Újpest Gyermekeiért díjban részesült. Két tanulónk, Fodor Flóra 8.b és Pintér Bálint 8.b az Újpest Kiváló Diáksportolója kitüntető címet nyerte el ebben a tanévben. A díjakat ünnepélyes keretek között adta át Wintermantel Zsolt polgármester úr a Városházán május 30-án.

elismeres

OLIMA

11. alkalommal rendezték meg az Osztrák Intézetben az OLIMA német nyelvű színjátszó versenyt, ahol a 6.b osztály tanulói megnyerték a fődíjat. A csoport tagjai: Fekete Márk, Kormos Nikolett, Kovács Mónika, Némethi Dorottya, Penke Zsolt, Rimai Panna, Szentgyörgyi Dezső, Tengely Georgina, Zarka Boglárka

olima

Étlap

 
Ebédbefizetés. (regisztráció szükséges)
 
Ebéd lemondás: 06-1-233-3769
Legkésőbb előző nap 7.30- 8.00 óra között lehetséges.

microsof banner

Nemzeti értékek és hungarikumok pályázat

Támogatók:

fm logo aranyhung bizott logo

Partneriskolai Program

Budapesti Fesztiválzenekar

fesztival zenekar

Próbalátogatás
Hangszerkóstoló
Koncertlátogatás kedvezményes áron
Pedagógus kávézó

fenntarto-page-001