Kulturális kapcsolatépítés iskolánkban

IMG 1115

Meghívásunkra iskolánkban január 7-e óta két külföldi fiatal dolgozik. Máris beilleszkedtek a „Homoktövis közösség”-be, nevük Pedro Marques és Volodymyr Koltyk.


Az AIESEC Iroda, a Budapesti Corvinus Egyetem meghatározó hallgatói szervezete sok diák és friss diplomás fiatal számára teszi lehetővé, hogy egy Szakmai Program során széleskörű munka- és élettapasztalatot gyűjthessen. Az AIESEC szervezésében iskolánkban vendégeskedő két önkéntes a nyelvtudás iránti érdeklődést erősíti tanulóinkban.


Pedro Marques brazil, Volodymyr Koltyk pedig ukrán nemzetiségű egyetemista, mindketten jól beszélik az angol nyelvet, és fogékonyak a művészetek iránt is. Iskolánkban hat héten át fogják elősegíteni diákjaink fejlődését elsősorban a nyelvi kommunikáció terén, de egyúttal megismertetnek bennünket kultúrájukkal és más országokban szerzett tapasztalataikkal, élményeikkel is.


Nagy szeretettel fogadták őket a Homoktövis diákjai. Sokan már barátságot is kötöttek Velük.Vendégeink kreatív ötleteikkel változatossá teszik a tanórákat, az óraközi szüneteket, illetve diákjaink életét is figyelemmel kísérik, és érdekes programokkal színesítik azt.


Célunk, hogy e programnak köszönhetően tanulóink ismeretei egyre szélesebbé váljanak, és így könnyebben tudjanak majd boldogulni az életben.

A további képeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: VOVA és PEDRO

Nemzeti értékek és hungarikumok pályázat

Támogatók:

fm logo aranyhung bizott logo

Étlap

 
Ebédbefizetés. (regisztráció szükséges)
 
Ebéd lemondás: 06-1-233-3769
Legkésőbb előző nap 7.30- 8.00 óra között lehetséges.

microsof banner

Partneriskolai Program

Budapesti Fesztiválzenekar

fesztival zenekar

Próbalátogatás
Hangszerkóstoló
Koncertlátogatás kedvezményes áron
Pedagógus kávézó

fenntarto-page-001