Kincs

f16.gif

Persze eddig is tudtuk, de akik tegnap látták az ADONIKA Mozgásművészeti Stúdió évadzáró előadását az Újpesti- Gyermek- és Ifjúsági Házban, újra meggyőződhettek róla, hogy az iskola keretein belül működő együttes valódi kincs.

 A különböző csoportok táncai keresztmetszetet adtak arról, honnan hová juthat el egy gyerek mozgáskultúrában, technikában, előadói készségben, ha mondjuk négyéves korától jár a stúdióba.

Beer Noémi, a táncosok koreográfusa, az együttes vezetője biztos kézzel választ témát, zenét, eszközt növendékei számára A táncosok ruhái- melyeket szintén ő tervez és varr (!)- nem csak a külső megjelenés kellékei, hanem a mozgással együtt a gondolat kifejezői .Az együttesnek, Noéminak ugyanis van mondandója számunkra, és ezt képesek a tánc nyelvén eljuttatni hozzánk úgy, hogy örülhessünk,(Sokszínű világ, Bot Blues), elgondolkozhassunk, (Holnapután, Sivatagi rózsa, Vissza a kezdetekhez), megrendülhessünk, (Gyász), megborzonghassunk, (Vörös Rébék) lelkesedhessünk, (Majd megnövök én). És még egyszer: lelkesedhessünk az egészért, a táncosokért, akik a mi diákjaink, és azért, hogy van itt egy táncos, aki tanár is. Művésztanár. Kincs. Kérjük, hogy akinek van fényképe, videofelvétele, ossza meg velünk. Köszönjük.

Nemzeti értékek és hungarikumok pályázat

Támogatók:

fm logo aranyhung bizott logo

Étlap

 
Ebédbefizetés. (regisztráció szükséges)
 
Ebéd lemondás: 06-1-233-3769
Legkésőbb előző nap 7.30- 8.00 óra között lehetséges.

microsof banner

Partneriskolai Program

Budapesti Fesztiválzenekar

fesztival zenekar

Próbalátogatás
Hangszerkóstoló
Koncertlátogatás kedvezményes áron
Pedagógus kávézó

fenntarto-page-001