Katolikus hit- és erkölcstan 2015/16

 

Kedves Hittanosok és Kedves Szülők!

 

Elkezdődött az új tanév, új arcokkal, nevekkel. Elkezdődtek a hittanórák is és szeretnénk jobban megismerni minden régi és új hittanost és a családokat is. Ennek érdekében szervezünk egy programot, "NYITVA VAN A TEMPLOMKAPU" címmel, ahol mi, hitoktatók, Ildikó néni és Kata néni szeretnénk bemutatni a mi második otthonunkat, a Káposztásmegyeri Szentháromság Plébániát, ahol feltöltődünk szeretettel, megerősödünk a mindennapokhoz, a közösségünk tagjaival találkozunk, részt veszünk a Szentmiséken, ünnepeken, ahová gyermekeink hittanra járnak, és ahol plébánosunk Béla atya lakik. 

Az ismerkedésen kívül lehetőség lesz a személyes beszélgetésre velünk és fontos információkat is megosztunk a kedves szülőkkel.

 

Egyúttal kérjük, kísérjék figyelemmel az iskola honlapján a hit- és erkölcstan oldalt, ahová hamarosan felkerülnek információink, elérhetőségeink, meghívók, értesítések a hittanra járó családok számára.

 

Szeretettel várunk minden családot, apával, anyával, kisebb-nagyobb gyerekkel, nagyszülőkkel együtt, hogy bemutathassuk ezt az épületet és főleg az itt élő közösséget. 

 

Egy játékos ismerkedő délutánra várjuk Önöket szeptember 24-én, csütörtökön 17.30-ra a Plébániára.

 

Címünk: Káposztásmegyer Nádasdy Kálmán utca 2-4. 

 

Honlapunk címe, ahol már most lehet keresgélni:  www.kapmegyer.hu

 

Szeretettel várunk mindenkit: 

 

Ildikó néni ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ), Kata néni ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) és Béla atya

 

Kérjük, a fenti e-mail címeken jelezzék, terveznek-e eljönni. Köszönjük szépen.

 

 

Étlap

 
Ebédbefizetés. (regisztráció szükséges)
 
Ebéd lemondás: 06-1-233-3769
Legkésőbb előző nap 7.30- 8.00 óra között lehetséges.

microsof banner

Nemzeti értékek és hungarikumok pályázat

Támogatók:

fm logo aranyhung bizott logo

Partneriskolai Program

Budapesti Fesztiválzenekar

fesztival zenekar

Próbalátogatás
Hangszerkóstoló
Koncertlátogatás kedvezményes áron
Pedagógus kávézó

fenntarto-page-001